URN MAGNOLIA 3,5L - 4,6L

URN HART 4L

Indien de door u gewenste houtsoort niet beschikbaar is of de urn reeds is verkocht, verzoeken wij u vriendelijk contact met ons op te nemen. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

URN DAHLIA 4,1L

URN ANJER 4,7L

URN MODERN 3,6L - URN ROOS 5L

Bijzondere urnen

De bijzondere urnen van hout zijn speciaal ontworpen en vervaardigd om een uniek en persoonlijk eerbetoon te bieden aan een dierbare. Deze houten urnen zijn met de handgemaakt en hebben diverse ontwerpen en stijlen.

Urnen kopen

Bij het urnen kopen kunt u rekening houden welke houtsoort en ontwerp-elementen het meest geschikt zijn voor het weergeven van de unieke persoonlijkheid en het leven van de overledene. Bij het kiezen van een urn is het belangrijk om te onthouden dat het een persoonlijke keuze is die de herinnering aan je dierbare zal eren. Neem de tijd om de opties te verkennen en te kiezen wat het beste past bij de persoonlijkheid en het leven van de overledene. 

Gedenkteken

Een grote urn is een speciaal gedenkteken om de volledige hoeveelheid van het as te bevatten. Deze urnen bieden een duurzame en traditionele manier om het as van een geliefde te bewaren. Een grote houten urn is een blijvend eerbetoon aan de overledene en biedt een betekenisvolle manier om hun herinnering te eren.