URN LELIE 1,4L

URN KLEIN HART 1,1L

URN TULP 0,6L

URN ANJER KLEIN 0,8L

Kleine urn

Een kleine urn is ontworpen om een ​​klein deel van het as in te bewaren. Ze variëren tussen een inhoud van 0,5L tot 2 L. De kleine urnen zijn bedoeld om mensen een manier te bieden om thuis een klein gedenkteken te bewaren of het as onder familieleden te delen. Net als urnen van normaal formaat zijn kleine urnen verkrijgbaar in een breed scala aan ontwerpen en stijlen. 

Urn voor thuis

Een kleine urn voor thuis dient als een tastbare herinnering aan de aanwezigheid en herinnering van uw geliefde. Ze kunnen troost bieden in tijden van herdenking. Kleine urnen zijn een doordachte manier om een ​​geliefde te eren en een verbinding met hun herinnering te behouden. Houd bij het kiezen van een kleine urn rekening met uw persoonlijke voorkeuren, de wensen van de overledene (indien bekend) en de ruimte waar u deze wilt neerzetten. Het kleine formaat van deze urnen maakt ze veelzijdig voor verschillende plekken in uw huis.

Urn hart

Hartvormige urnen zijn speciale urnen die de vorm hebben van een hart. Een urn hart is vaak bedoeld om liefde en genegenheid voor de overledene uit te drukken en zijn een symbolische manier om de herinnering aan een geliefd persoon te eren. Het is een betekenisvol aandenken.