Urn Massief 15ml - 50ml

Urn Massief 15ml - 50ml

Indien de door u gewenste houtsoort niet beschikbaar is of de urn reeds is verkocht, verzoeken wij u vriendelijk contact met ons op te nemen. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

MINI URN TULP 200ml

MINI URN VIERKANT

Mini urnen

Mini urnen zijn kleine urnen die zijn ontworpen om een ​​klein deel van het as te bewaren. Deze mini urnen zijn bedoeld om gezinnen een manier te bieden om thuis een klein gedenkteken te bewaren of het as onder familieleden te delen. Een mini urn heeft een speciale betekenis als tastbare verbinding met de herinnering van uw dierbare. Net als urnen van normaal formaat zijn mini urnen verkrijgbaar in een breed scala aan ontwerpen en stijlen. Ontdek onze exclusieve collectie mini urnen en vind het perfecte mini urn die bij u past.

Urn 

Een houten urn dient als tastbare herinnering aan de aanwezigheid en herinnering van uw geliefde. Ze kunnen troost bieden in tijden van herdenking. Mini urnen zijn een doordachte manier om een ​​geliefde te eren en een verbinding met hun herinnering te behouden. Het kleine formaat van deze urnen maakt ze veelzijdig voor verschillende plekken in uw huis.