Het verhaal van De Houten Urn

Jeroen en Lisanne. Partners en trotse ouders van een zoon. We zijn eigenaar van meubelmakerij Hout12 12.nl en De Houten Urn. We hebben meer dan 20 jaar ervaring in het verwerken van hout.

De Houten Urn is ontstaan omdat we op zoek waren naar een urn voor onze vader/schoonvader. We hebben heel wat urnen bekeken, maar waren niet overtuigd. We miste warmte en uitstraling.

Een urn van hout, dat is wat we zochten. Met een potlood en een schetsboek ontstond de eerste urn. Hout is er in veel verschillende soorten. Denk aan kleur, maar ook aan de tekening in het hout. Door dit te combineren met verschillende urnen kunnen we eindeloos variëren. Zo maken we zeer exclusieve urnen.

We kregen veel positieve reacties, wat ons aan het denken heeft gezet. Meer mensen zijn op zoek naar een urn van hout. We besloten het breder in markt te zetten. We bedachten de naam DeHoutenUrn.nl en maakte een webshop. Iedereen in Nederland kan nu onze urnen bekijken en bestellen. Op deze manier hopen we iedereen een passend aanbod aan te bieden.

We halen erg veel voldoening uit het maken van urnen. De troost die we kunnen bieden door iets moois te maken is bijzonder.

Afscheid nemen is één van de moeilijkste dingen in het leven. We hopen dat een urn van hout het warme gevoel van u dierbare teruggeeft. Dat we voor ieder wat moois kunnen maken wat helpt bij het afscheid.

Door onze handen met liefde gemaakt.

Jeroen en Lisanne.