Dieren urnen

Een dieren urn van hout is een speciale urn die is ontworpen om de crematie-as van een huisdier te bewaren. Deze urnen zijn bedoeld om dezelfde respectvolle en liefdevolle behandeling te bieden als urnen voor mensen, en ze zijn verkrijgbaar in diverse houtsoorten, ontwerpen en stijlen om aan verschillende voorkeuren en behoeften te voldoen. Voor alle geliefde dieren is er een urn.Ā 

In het assortiment Mini urn en Kleine urn kunt u een keuze maken voor uw huisdier.

Honden urn

We begrijpen dat uw hond meer is dan een huisdier, het is een gezinslid, een metgezel, een bron van onvoorwaardelijke liefde. Het verlies van zo'n trouwe vriend is hartverscheurend. Onze collectie houten honden urn is ontworpen om een respectvol en warm eerbetoon te bieden aan de prachtige herinneringen die uw viervoeter heeft achtergelaten.

Vogel urn

Houten vogel urnen vangen de essentie van de natuur en stralen een warme, organische schoonheid uit. Met verschillende houtsoorten, krijgt elke urn zijn eigen karakter en unieke uitstraling. Het natuurlijke hout draagt bij aan de warme en rustieke sfeer, waardoor de urn een eerbetoon wordt aan de vrijheid van een vogel.

Katten urn

Katten, met hun speelse streken en zachte aanwezigheid, zijn vaak veel meer dan huisdieren, ze worden geliefde gezinsleden. Het kiezen van een houten katten urn is een respectvolle manier om afscheid te nemen en de herinnering aan je trouwe metgezelĀ te bewaren.

konijnen urn

Konijnen staan symbool voor speelsheid, zachtheid en liefdevolle vriendschap. Een houten konijnen urn wordt een tastbare herinnering aan de zorgeloze sprongen, de zachte knuffels en de unieke band die gedeeld werd.